Vår filosofi er

Fordi hud er født sensitiv,er Simple født hensynsfull mot huden.Det er det vi er til for

I over 50 år har vi vær pionerer i arbeidet for å komme frem til en mer hensynsfull behandling av huden. Det har faktisk blitt litt av en besettelse. I løpet av denne perioden har vi virkelig måttet lære oss å forstå huden; hva den gjør og hvilke utfordringer den møter hver dag. Og vi har lært at når noe er så sart og dyrebart som hud, fortjener den bare den beste omsorg.

Hos Simple® mener vi at huden er født for å være sensitiv

Huden vår er under sterk påkjenning hver eneste dag enten det er stress eller air conditioning, endringer i været eller forurensning. Faktum er at all hud er sensitiv, i den betydning at huden må forholde seg til det som er rundt oss, så lar den oss vite når ting er i orden, og når det ikke er i orden. Slik er det. Sensitiv hud er ikke en hudtype som noen få mennesker har, det er bare hvordan hud er – all hud.

Så hvordan begynte dette? Simple® ble etablert i UK i 1960-årene og var den første UK hudpleiemerket som utarbeidet et renseprodukt som ikke innholdet fargestoffer og parfyme, og i tillegg var utformet for å ivareta den mest sensitive huden. Simple® såpen var til og med anbefalt av leger til bruk for dem som var plaget av alvorlige hudirritasjoner. Etter lanseringen i 1960 har vi vært tro overfor vår filosofi.

Vi tror at hva vi utelater i våre produkter er like viktig som det vi putter i dem.

Simple® sier nei til tunge kjemikalier, kunstige parfymer og fargestoffer som kan irritere huden din. I stedet bruker vi bare de enkleste og reneste hudvennlige ingrediensene slik at du kan ha tillit til at alle våre produkter er hensynsfull mot sensitiv hud.

Vi i Simple mener at hudpleie skal være enkelt.

Vi tror ikke på merkelige ingredienser, forvirrende krav, unødvendig forpakninger eller kompliserte rutiner. Vi ønsker ikke å gjøre ting mer kompliserte enn de er – vi tror at god hudpleie skal være enkelt og greit. Det er tross alt mer i livet enn baderomspeilet.

Smile, it's Simple